Dinsdag 14 april 2020 - Jaarvergadering voor leden

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS DE JAARVERGADERING AFGELAST. DEZE VERGADERING VINDT PLAATS OP EEN LATER TIJDSTIP.

De vergadering begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Driestar Educatief te Gouda. De zaal is open om 19.00 uur.

Hieronder vindt u de uitnodiging met de agenda voor de komende ledenvergadering en overige vergaderstukken. Lees ze hier of download ze naar uw computer en lees ze daar, print ze uit en neem mee. De jaarvergadering is alleen voor leden.

Het financieel jaarverslag en de korte uitleg daarover kunt u opvragen bij de penningmeester Emily Ganzeveld - emilyganzeveld@outlook.com

Na de vergadering is er om 20.15 uur de lezing 'Klimaatveranderingen (in de tuin)" door  dhr. Neeldert van der Laar.