Jubileumreis 80 jaar G&B Gouda e.o. Gardenista - 16 mei 2019

Van 15 tot en met 19 mei 2019 zal de eerste editie van Gardenista plaatsvinden. Een vijfdaags groenfestival met minimaal honderdzeventig deelnemers, dat qua vorm en inhoud anders moet worden dan alle tuinevenementen die Nederland nu kent. Verbinding in het groen, dat is de rode draad die de vijf dagen aan elkaar rijgt. Denk qua sfeer aan een mix van Heel Holland Bakt en Oerol.

In verband met het 80 jarig bestaan van de afdeling Gouda e.o. nodigt het bestuur u uit mee te gaan naar dit evenement bij Kasteel Ophemert. Er komen modeltuinen om inspiratie op te doen, gastronomie en amusement om een geweldige dag te beleven.

We vertrekken op donderdag 16 mei om 09.00 uur met de bus van het Groenhovenpark, Heuvellaan, Gouda.  Bij Gardenista ontvangt u een kop koffie of thee met iets lekkers waarna u vrij over het terrein kunt wandelen tot vertrek rond 16.00 uur. Neem vast een kijkje op de website van Gardenista.

Prijs voor leden en partnerleden (max.1 persoon) is € 6,- inclusief de busreis, koffie/thee met iets lekkers en entree.

Aanmelden uiterlijk 1 april 2019. LET OP: OP 4 FEBRUARI IS DE BUS VOLGEBOEKT. BIJ AANMELDING KOMT U OP DE RESERVELIJST.