vrijdag 30 oktober 2020: ochtendexcursie met workshop Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk: Het maken van een bollenmand in lagen

We gaan met elkaar naar Streekmuseum Veldzicht in Noordwijk (waar wij voorjaar 2019 geweest zijn), nu om een bollenmand in lagen te gaan maken. De manden worden naar bloeitijd van de bollen in lagen gevuld. Daar bovenop komen winterviolen zodat de manden ook in de winter een vrolijke aanblik geven. Tevens zijn er bloembollen (direct van de kweker) te koop!

Meer informatie:

• Vrijdag 30 oktober 2020, vertrek 9.00 uur - terugkomst 13.00 uur
  • Vertrekadres: Groenhovenpark, Heuvellaan, Gouda
  • Prijs leden: € 25,--, niet-leden € 28,75, incl. meerijkosten, materialen en vervoer gevulde mand.   De gemaakte bollenmanden zullen worden vervoerd in een ruime bus.
  • Min 12 / max 30 personen
  • Eigen vervoer / meerijden.
  • Aanmelden uiterlijk 10 oktober 2020
  • Voor de voorwaarden  klik je hier.

aanmeldformulier excursie/workshop Streekmuseum Veldzicht - 30 oktober 2020 - verplicht in te vullen velden *