Gouda

Parkeren Open Tuinendag Moordrecht 2023

Tuinen 1 – 4 liggen dicht bij elkaar. Tuin 5 ligt iets verder.

  • Het beste is om op de fiets te komen.
  • Kan dit niet dan is het advies de eerste 4 tuinen lopend te benaderen. Parkeren bij het winkelcentrum De Smidse (met parkeerschijf 2 uur parkeren) voor de bereikbaarheid van tuin 1 en 3.
  • Parkeren bij Land voor Water of Patrijzenhof voor tuin 2 en 4. Vanaf tuin 2 kan je door het Park Moerhout naar de Oostringdijk 17 lopen.
  • Bij tuin 5 is er meer parkeergelegenheid en deze ligt ook iets verder weg.

Tuin no. 1 - de tuin van Thieu Korten, Dorpsstraat 62
In de Dorpsstraat zelf kun je nauwelijks parkeren. Om de hoek in de Schielandstraat is een mogelijkheid. Beter is het om naar het winkelcentrum bij de De Smidse te gaan. Dit is 200 meter lopen.

Tuin no. 2 - de tuin van  Astrid en Herbert Houdijk, Fazantendreef 4
Op de Fazantendreef zijn er geen parkeerplaatsen. Dichtbij wel in de Patrijzenhof,  Land voor Water en eventueel ook op Gruttohof en Kievithof.  Deze parkeerplaatsen zijn echter ook voor bewoners, helaas geen garantie dat er een plekje vrij is.Vanaf de Fazantendreef is het via Park Moerhout aan te lopen naar tuin 4.

Tuin no. 3 - de tuin van  Monique Dessing en Saco van Loon, IJsselkade 2
In de wijk is het gratis parkeren, bijv. op de IJsselkade, De Twijnen, Uiterwaard en IJsselerf (klein parkeerterrein achter de KVT-toren). Het kan er wel druk zijn. Verder met blauwe schrijf 2 uur parkeren bij winkelcentrum De Smidse. Alles op loopafstand.

Tuin no. 4 - de tuin van  Corrina Peters en Cees Fransen, Oost Ringdijk 17
Voor de deur is er alleen parkeermogelijkheid  voor fietsen. Voor auto’s bij Land voor Water of bij het appartement kruising Middelweg/Oost Ringdijk.

Tuin no 5 - de tuin van Letty Stolk, Vierde Tochtweg 9A
Parkeren bij de Sportlaan, aan het eind daar van parkeren bij gebouw de Zuidplas. Daarna het bruggetje over en dan zie je aan de andere kant van de weg het huis op de Vierde Tochtweg no. 9A. Fietsen kunnen op de werf.Daar hangt ook de vlag de Groei & Bloei open tuin. Ter verduidelijking is ook er ook een foto.