Gouda

Lezing: Heerlijke herfst

Afdeling:

Gouda

Datum:

21-10-2020


Kosten:

€ 5

Kosten lid:

Gratis

Locatie:

Driestar Educatief - zaal 031
Burg. Jamessingel 2
2803 PD Gouda

Route

VANWEGE HET CORONAVIRUS IS DEZE LEZING AFGELAST.

Voor veel mensen is de herfst het einde van het tuinseizoen, ze kijken met weemoed terug naar het vrolijke voorjaar en de uitbundige zomer. Maar wat een weelde kun je hebben in je herfsttuin! Sommige bomen, struiken en zelfs vaste planten hebben de prachtigste herfstkleuren. Hoe ontstaan die kleuren eigenlijk, en hoe komt het dat de herfstkleuren het ene jaar mooier zijn dan het andere?  Late bloeiers, planten met bijzondere vruchten en zelfs echte herfstgeuren. Herfst, ik krijg er al weer zin in!

Gerard van Buiten, hortulanus van de Utrechtse Botanische Tuinen is meer dan 40 jaar in de weer met planten en altijd op zoek naar onderhoudsarme beplantingen voor elk formaat tuin. Hij schrijft sortimentsartikelen voor het vakblad Tuin en Landschap en geeft regelmatig lezingen en cursussen over uiteenlopende onderwerpen. Meer info over de Botanische Tuinen in Utrecht vind je hier.

 

Meer info:

De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Niet-leden s.v.p. met gepast geld betalen. Als men zich ter plekke opgeeft als lid van G&B is de entree gratis en heeft men het eerste jaar recht op voordeeltjes.