Gouda

Oud rayon voorzitter Addy Vos overleden

Half januari ontvingen wij het bericht van het overlijden van onze oud rayon voorzitter Addy Vos. Addy is vele jaren actief geweest voor ons rayon en was tevens lid van de afdeling Gouda e.o.
Wij wensen zijn vrouw en familie veel sterkte toe.
 

Volop winter in de tuin

Helaas zitten we voorlopig nog in lockdown zodat activiteiten niet mogelijk zijn. Gelukkig hebben we nu als welkome afwisseling een pak sneeuw en vorst. Fijn voor de kinderen die weer op de slee buiten kunnen spelen.
De tuin verdwijnt onder al dat mooie wit en hiervan geven wij jullie een kleine impressie. Meer winterfoto's vind je in het fotoalbum. Mochten jullie ook foto’s hebben die je met ons wilt delen stuur ze dan naar info(at)gouda.groei.nl

Interview met Monique Dessing in maartnummer Groei & Bloei

Voor de liefhebbers van zaaien en stekken wijzen wij jullie op het artikel dat in het maart nummer van Groei&Bloei komt te staan. 
Vanuit de zaai-en stekgroep heeft Monique Dessing een interview gegeven over onze zaai- en stekgroep die al vele jaren draait. 

Momenteel kunnen ook wij niet bij elkaar komen maar zullen we toch ook dit jaar gaan zaaien in de hoop dat we in mei onze plantjes kunnen uitwisselen.