Nieuwe website Groei & Bloei Gouda - frisse uitstraling

Vanaf 21 oktober 2019 is de vernieuwde website van alle afdelingen van Groei & Bloei on line.Voor de afdeling Gouda en omstreken, klik hier.  Neem een kijkje, mist u iets, wilt u de website versterken met informatie: schroom niet en stuur uw idee via het contactformulier naar ons toe!

Lezing: Hoe lok je vogels in de tuin?

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 12 november om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ zaal 2.08 aan de Burgemeester Jamessingel 2 in
Gouda voor de lezing van Koos Dansen, ‘ Hoe kun je vogels naar je tuin lokken’.
Iedere tuinliefhebber vindt het leuk om vogels in de tuin te zien en horen. Koos Dansen was voorlichter en redacteur van het Gelders Landschap en weet veel over wat vogels nodig
hebben.
Wat bepaalt welke vogels er in je tuin te zien en te horen zijn? Zowel de tuin als de omgeving spelen hierbij een rol. Hoe gevarieerder de beplanting des te meer vogels. In een
gemiddelde tuin komen al gauw 10 tot 30 soorten. Kom luisteren naar de tips van een expert en geniet volgend jaar van het gefluit van vogels in uw eigen tuin!
Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet-leden betalen een entree van €5,00.
Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein, gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’. Is het parkeerterrein vol, dan kan ook aan de achterzijde van het gebouw geparkeerd worden.
Meer informatie over deze activiteit vindt u op dewebsite van Groei & Bloei Gouda.