Gouda

NieuwsFLITS - 24 mei 2020

OPEN TUINEN
Nolda Bode uit Papekop zou, samen met nog 5 andere tuinbezitters, een van de deelnemers zijn aan de Open tuinen Carrousel eind juli.
In verband met alle maatregelen rond Covid-19 komt ook dit te vervallen. Er was geen mooie aftrap in april, geen gedrukte folder, alleen een website waarvan het de vraag is of die dit jaar nog nuttig gebruikt kan worden.

EXCURSIES
Hoewel de maatregelen rond Covid-19 enigszins zijn versoepeld zijn wij van mening dat het nog niet verstandig is om de excursies van 10 juli en 1 augustus door te laten gaan.
Op 10 juli was het de bedoeling dat we met elkaar mee zouden rijden en op 1 augustus met de bus te gaan. Het contact zou op deze manier te intensief worden, waardoor er onnodige risico’s worden genomen. Deze excursies komen voor 2021 weer op het programma, zodat we dan alsnog van de mooie tuinen in Brabant en Noord Holland kunnen genieten.
Voorlopig gaan de overige excursies van dit najaar naar Langbroek en Noordwijk nog door. 

 

FotoFLITS - 24 mei 2020: Foto's van jouw tuin in de lente!

Ook deze week hebben we weer 2 mooie reportages ontvangen en wel van de tuin vanHetty Voskuilen en de tuin van Nolda Bode uit Papekop.

Voorlopig kunnen we nog niet alle mooie tuinen bezoeken, die de excursiecommissie voor ons in petto had, we gaan voor een inhaalprogramma in 2021! Tot die tijd: laat ons jouw tuin zien! Stuur je foto's naar onze secretaris Hanny