Ledenraad

Tijdens de algemene vergadering op 9 november in Amersfoort zijn er nieuwe statuten aangenomen.
Dit houdt in dat er volgend jaar een nieuwe verenigingsstructuur komt met een landelijke ledenraad.
Er komt dan een ledenraad die uit 28 personen bestaat, die het landelijk bestuur adviseert en controleert. Deze ledenraad vormt de verbinding tussen het landelijk bestuur en de leden. Uit ieder rayon (wij behoren tot het rayon Zuid Holland Zuid) worden er twee leden afgevaardigd om zitting te nemen in deze raad. Alle afdelingen van dit rayon mogen kandidaten voordragen op de volgende rayonvergadering. Heb je hiervoor belangstelling dan kun je je bij het bestuur van de afdeling Gouda e.o. opgeven. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de vacature
Voor 1 februari 2020 kun je je CV en motivatie sturen naar het secretariaat.

Tuinenreis Kent, Sussex inclusief Chelsea Flower Show van 21 - 23 mei 2020

Op initiatief van de afdeling Hoekse Waard en Rotterdam is er in samenwerking met Garden Tours een speciale 3-daagse reis georganiseerd naar Engeland.
Deze reis is voor alle leden van het rayon Zuid Holland Zuid en dus krijgen ook de leden van de afdeling Gouda de gelegenheid zich voor deze reis in te schrijven.
Vertrek vanaf Capelse Brug (en eventueel nog een ander handig opstappunt). De bus gaat via de Eurotunnel. Met onderweg nog prachtige tuinen: op de heenreis een bezoek aan Sissinghurst Castle Garden en op de 3e dag Goodnestone Park Gardens.
Inclusief hotel, ontbijt, twee diners en toegang tot de Chelsea Flower Show gaat dit € 405,- kosten per persoon. Toeslag 1 persoonskamer € 90,-.
Boeking direct bij Garden Tours. Daar vind je ook de uitgebreide info.
Doe dat liefst voor 1 januari a.s., want dan gaan de kaarten voor de Chelsea Flower Show besteld worden. In maart 2020 hoort u of de reis definitief doorgaat.

Ook leden kunnen de Mussenvilla bestellen

Nieuwe leden ontvangen als welkomstgeschenk de mussenvilla.
Deze is echter ook voor bestaande leden te bestellen.

De adviesprijs van de mussenvilla is € 32,50,  maar  voor leden wordt het aangeboden voor € 17.--.

De mussenvilla kan via dit formulier worden besteld en later afgehaald worden bij Vlijtig Liesje in Waddinxveen.

Oproep voor de vacature van een bestuursfunctie

Met ingang van 31 maart 2020 gaat onze voorzitter Marianne Dogterom het bestuur verlaten evenals Happy van der Valk Bouman – algemeen bestuurslid.
Al vele maanden is het bestuur naarstig op zoek naar opvolgers, maar helaas nog zonder resultaat.

Hierbij willen wij een oproep doen aan onze leden om een van deze taken op zich te nemen. Wij hopen natuurlijk op mensen die de vereniging en de afdeling een warm hart toedragen en aan het voortbestaan van de afdeling willen meewerken. We zien andere afdelingen waarbij dit helaas niet lukt bij gebrek aan bestuursleden.

Wij rekenen op jullie!

Voor aanmeldingen en vragen neem contact op met het secretariaat.