Lezing Duurzaam tuinieren van Sjaak Wilemstein

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op dinsdagavond 11 februari a.s. om 19.30 uur naar gebouw ‘De Driestar-Educatief’ aan de Burgemeester Jamessingel 2, zaal 0.31 in Gouda voor de lezing van Sjaak Willemstein.
Een duurzame tuin is een milieuvriendelijke tuin is de stelling van de hovenier Sjaak Willemstein en met die instelling bespreekt hij de mogelijkheden om de tuin op een eenvoudige manier te verduurzamen. Bestrating, onkruidbestrijding, regenwater, hardhout, zonne-energie  en, heel belangrijk, de bodem. Volgens de spreker heeft kunstmest veel vernielingen aangericht in de bodem, hoe het tij te keren?

Kom naar deze zeer informatieve lezing en doe er uw voordeel mee!

Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van €5,00. Alle bezoekers mogen gratis gebruik maken van het parkeerterrein gelegen langs het spoor tegenover de ingang van gebouw ‘De Driestar-Educatief’.
Meer informatie over deze activiteit vindt u op gouda.groei.nl

Wijziging datum jaarvergadering en volgende lezing

Door omstandigheden is de datum van de jaarvergadering en van de volgende lezing van 31 maart verplaatst naar dinsdag 14 april a.s.

De jaarvergadering begint om 19.30 uur en de lezing over Klimaatverandering in de tuin door Hoogheemraadschap Schieland om 20.00 uur.
De uitnodiging en de stukken voor de jaarvergadering ontvangen jullie binnenkort.

Aangepast jaarprogramma

In verband met de wijziging is ook het jaarprogramma aangepast; je vindt het hier
De data voor de Open Tuinendagen zijn hierin opgenomen.

Fotoalbum Tuinen van Friesland: nieuwe foto's!

Marieke de Klerk en Trudy de Jonge vormen samen de excursiecommissie bij onze afdeling. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 15 januari j.l. vertelden  meerdere leden, die deelnamen aan de 2-daagse excursie Tuinen van Friesland in augustus 2019, dat ze de collages op de website heel mooi vinden. Maar ze missen de fotoserie met losse foto's van de tuinenreis.

Inmiddels heeft Marieke al veel  foto's doorgestuurd en zo is nu er een mooi album 2019 Zomerexcursie  Tuinen van Friesland van gemaakt!  Meer foto's volgen.