Nog even geen activiteiten

Helaas zitten we nog steeds in de lockdown. Voor ons als G&B Gouda blijven de mogelijkheden om samen te komen nog even beperkt. Het programma staat dus voorlopig nog even ‘on-hold’. Wij wachten de persconferentie van 23 maart a.s. af om te zien of we meer ruimte krijgen om iets te organiseren.

Van de winter naar de lente

Na het mooie winterse weekje komen we zo langzamerhand in lentesfeer. Er valt weer van alles te doen in de tuin. Om dit contrast te laten zien hierbij nog wat winter en lente foto’s van de tuin van een van onze leden Didi van Vliet. De tuin van Didi is jullie misschien bekend van de fair van ons 75-jarig bestaan. Neem een kijkje in het album.

Zaai- en stekgroep Gouda e.o. weer compleet

Enthousiast waren we over het artikel in het maartnummer van Groei & Bloei, waarin onze zaai- en stekclub aandacht kreeg. Dit was via een oproep op Facebook waarop Monique Dessing reageerde. Inmiddels is onze groep aangevuld met een nieuw lid waardoor het maximale aantal van 20 weer is bereikt. Het artikel gemist: je vindt het hier.

Gardenista

De voorbereidingen voor Gardenista, te houden van 22 tot 26 september bij de Historische Buitenplaats Den Alerdinck, zijn in volle gang. Onlangs is er een uitnodiging gestuurd naar kwekers maar het Team Gardenista kent natuurlijk niet alle kwekers, en zeker niet alle hobbykwekers. Daarom vragen we jullie hulp. Ken je (of ben je) een leuke (hobby)kweker waarvan je denkt dat deze misschien wel iets heel moois of iets heel bijzonders heeft? Geef dan alsjeblieft bijgaande uitnodiging door! De complete tekst is als bijlage bij deze nieuwsbrief ingesloten, en wordt ook op intranet geplaatst.
Voor vragen of opmerkingen over de kwekerscompetitie kun je contact opnemen met Nico Rijnbeek uit Boskoop via kwekers(at)gardenista.nl.

De Groei & Bloei agenda 2022

De voorbereidingen voor de allereerste Groei & Bloei-agenda 2022 zijn in volle gang. En hoe leuk is het als daarin tuin- en plantenfoto’s staan van leden en lezers! Leg winter, zomer, herfst, voorjaar vast ... Of grasduin in de foto’s die je al hebt liggen, wij zien de mooiste foto’s voorbij komen op jullie facebook pagina’s bijvoorbeeld. In dit artikel lees je hoe je mee kunt doen en wat de voorwaarden zijn. Doe mee!