Gouda

De afdeling Gouda van Groei & Bloei maakt weer plannen!

Als bestuur en commissies zijn we blij dat we weer een en ander kunnen organiseren voor onze afdeling. Velen van ons zijn gevaccineerd en dat maakt het leven weer wat makkelijker.

De zaai en stekgroep is ook weer actief

De zaai-en stekgroep is op 31 mei bij elkaar geweest om zaailingen en stekken te uit te wisselen. Deze groep vond het ook heel bijzonder om weer bij elkaar te komen na een lange corona periode waarin we elkaar niet (de meesten) gezien hebben. Het was een bijzonder gezellige bijeenkomst in de buitenlucht op een heel warme avond. Het verslag en de foto's treft u hier aan op de website.

De eerste Groei & Bloei Gouda excursie van 2021

Dan onze eerste excursie voor dit jaar.
Op vrijdag 9 juli staat er een excursie op het programma naar Brabant. We bezoeken de hortensiakwekerij Andriesia in Zoelen bij Tiel. Vervolgens gaan we naar de tuin van Joke Knol in Tiel waar we ook de lunch gebruiken. De rondleiding wordt in 2 groepen verzorgd door Joke. Terwijl de ene groep (8 personen) gaat lunchen wordt de andere groep rondgeleid en andersom. Tenslotte gaan we naar de Tuyncaemer in Lienden. Voor meer informatie zie de website waarbij ook het aanmeldformulier. 
Zowel de tuin van Joke Knol als de Tuyncaemer maken deel uit van de open tuinen van de betuwsetuinenroute die elk jaar plaatsvindt. In verband met de corona maatregelen zal dat dit jaar waarschijnlijk pas in augustus zijn www.betuwsetuinenroute.nl .
Een leuk uitje om op eigen gelegenheid ook de andere tuinen te bezoeken. 
Op verzoek van de tuineigenaren heeft deze excursie een maximum van 16 deelnemers. Helaas is dit niet anders door de corona maatregelen maar hopen we dat er voor de volgende excursie meer mensen meekunnen. 
Aanmelding tot uiterlijk 29 juni via de website.