Nieuws FOTOFLITS 6 - 29 april 2020

Beste tuinliefhebbers,

Ziet jullie tuin er nu ook zo goed onderhouden uit?
We hebben nu plenty tijd om ons daar volledig op te werpen en zijn dan ook nog lichamelijk actief bezig wat alleen maar een pré is. Van onze gezamenlijke activiteiten is voorlopig nog geen sprake en dus deze keer geen Vooruitblik of andere aankondigingen van lezingen etc.
Wel neemt het bestuur jullie mee naar onze lentetuinen.
Er staat zo verschrikkelijk veel in bloei en echt de moeite waard om bekeken te worden. De in het voorjaar bloeiende bomen, de bollen, de vaste planten het komt allemaal langs.
Mochten jullie ook mooie foto’s van jullie tuin hebben die je wilt delen met ons, stuur dit dan naar info(at)gouda.groei.nl dan maken wij er weer een leuke lente nieuwsflits van – voor leden door leden.
Voor wie nog niet genoeg moois uit eigen tuin heeft kan ook nog langs gaan bij Vlijtig Liesje voor nieuwe perkplantjes (met 10% korting voor leden).
Blijf gezond en veel tuinplezier!

Alle foto's van tuin 1, de lentetuin van Hanny en Marianne, vind je hier. Wie stuurt ons zijn foto's voor tuin nr. 2?