De tuin van het Hospice in Gouda

Vele handen maken licht werk. Dat geldt zeker voor het tuinonderhoud bij het stijlvolle Hospice aan de Ridder van Catsweg in Gouda. Vrijwilligers werken hier sinds 18 mei 2004 een dagdeel per zes weken in de tuin.

De tuin is aangelegd door een hoveniersbedrijf en wordt door leden van Groei & Bloei afdeling Gouda onderhouden onder leiding van de vaste tuinman Nico Sleeuwenhoek.

Zoals een vrijwilliger het uitdrukte: "Het werk in de tuin van het Hospice doen we voor anderen, maar eigenlijk ook een beetje voor onszelf!"

Misschien wilt u zelf ook een keer per 5 - 6 weken een bijdrage leveren aan het tuinonderhoud van het Hospice? Neem dan contact op met Thea Wennekes (0182-537038) of Corrie den Braber.

De werkgroep heeft nu 17 vrijwilligers maar kan nog meer vrijwilligers gebruiken.

Ook als u in goede staat verkerend gereedschap voor tuinonderhoud over heeft, houden wij ons aanbevolen.

op deze pagina

Op deze pagina vindt u de tuin van het Hospice in Gouda. Deze tuin wordt door vrijwilligers bij gehouden.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879