Regenton ook voor leden tegen leuke prijs

Om bestaande leden ook een leuk voordeel te geven, zal in het juni-nummer van Groei & Bloei een aanbod staan dat leden van de vereniging de regenton kunnen bestellen voor € 42,50 in plaats van € 72,50. Een mooie korting van € 30! Maar… als leden via de afdeling bestellen, is er een nog mooier aanbod. Want via de afdeling mogen de regentonnen tegen ongeveer de kostprijs weg, namelijk per regenton slechts € 35,00! Dat is een korting van € 37,50. De enige voorwaarde is dat alle tonnen op 1 plek worden afgeleverd en dat de leden hem daar ophalen. Deze actie loopt tot het moment dat het juni-nummer bij de leden op de mat ligt, dat is tot 22 mei. Daarna geldt het aanbod uit het tijdschrift.

Om voor dit aanbod in aanmerking te komen dient u zich uiterlijk 15 mei op te geven via hetOpens internal link in current window bestelformulier.

Pas als uw betaling is ontvangen kunnen wij uw regenton bestellen.

U krijgt van ons bericht als de regentonnen binnen zijn. Deze kunt u dan afhalen bij Vlijtig Liesje te Waddinxveen.

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867
De omgekeerde wereld