Activiteiten & Actueel

Voor de geïnteresseerden in bloemschikken bij Groei&Bloei afdeling Gouda e.o. je vindt hier je informatie.

Voor data verwijzen wij je naar de agenda  onder 'Verfijn resultaten' gezocht kan worden.

In de afdeling Gouda organiseert de Commissie Bloemschikken een aantal maal per jaar workshops bloemschikken en soms een cursus of excursie. Zij zorgen met elkaar voor een aantrekkelijk programma.

Als je mee wilt doen met een van de bloemschikactiviteiten kan je je hiervoor aanmelden via de aanmeldknop in het agenda item.

De bloemschikcommissie hoopt komend seizoen weer op veel enthousiaste deelnemers.

Tip! De bloemschikworkshops zijn zowel voor beginners als voor mensen die al eerder hebben meegedaan. Dus als je nog nooit aan bloemschikken heeft gedaan, maar ook eens iets moois op tafel zou willen zetten, schrijf je dan in en probeer het bloemschikken eens uit!

Aanmelding

Het aanmelden voor de workshops via de aanmeldknop in de agenda  en onder gelijktijdige overmaking van de totale kosten (ook voor eventuele introducé) op rekeningnummer 103418 t.n.v. KMTP-Groei&Bloei te Gouda o.v.v. workshop bloemschikken en de datum van de workshop.

Mocht een workshop niet doorgaan, bijvoorbeeld bij te geringe belangstelling, dan worden de deelnamekosten op je rekening teruggeboekt.

Maximaal kunnen er 15 personen meedoen aan een workshop (tenzij anders vermeld).

Introducés zijn welkom. Bij over intekening genieten leden van Groei & Bloei en hun huisgenoot voorrang, mits zij zich binnen 2 weken na het verschijnen van de Nieuwsbrief aangemeld hebben.

Gaat de workshop door dan krijg je geen nader bericht, dus: geen bericht, goed bericht.

Afmelding / verhindering

Bij verhindering kan je dit tot de uiterste aanmelddatum doorgeven aan Opens window for sending emailMarianne Dogterom

Bij later afmelden - tenzij er een vervanger/ster is op een eventuele reservelijst - of als je onafgemeld niet komt, betaal je de kosten vermeerderd met € 3,50 administratiekosten.

Locatie

De workshops worden op verschillende locaties gegeven. In de agenda staat de locatie aangegeven.

meer
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL