Gouda

NieuwsFLITS 11 - 29 november 2021

Lezing afgelast

Na de laatste persconferentie over het coronabeleid moeten we helaas de lezing van Harry Jans op 8 december afzeggen. Deze lezing houden jullie van ons tegoed in 2022.
 

Open Tuinen en Bloemschikken

Dan nog het volgende in verband met de organisatie van het programma voor volgend jaar.
We zijn op zoek naar mensen die ons willen helpen met de organisatie van de open tuinen en bloemschikken. 
Voor de open tuinen willen we gaan samenwerken met het rayon ZHZ waarvoor vóór corona al contacten lagen. Deze zullen voor het komende jaar weer opgepakt worden. De Nationale Tuinweek valt volgend jaar in de week van 11-19 juni met als thema stads- en balkontuinen. 
Het bloemschikken willen we proberen weer op te pakken met wat enthousiaste leden. 

Mochten jullie zin hebben om mee te denken en doen, neem dan contact op met het secretariaat info@gouda.groei.nl
 

Voor moestuineigenaren

Verder zijn we op zoek naar moestuineigenaren voor het volgende project.
In het voorjaar van 2022 (april-juni) organiseert GO!uda Sport een project “CuliRuns &Walks Gouda 750” in het kader van 750 jaar Gouda. Het programma bestaat uit runs – hardlooptrajecten en walks – wandeltrajecten. Daarnaast is er aan het eind van het traject de gelegenheid voor het nuttigen van e.e.a. georganiseerd door de horeca.
Wij zijn (in samenwerking met GO!uda Sport) op zoek naar moestuineigenaren in Gouda bijv. in de buurt van Stolwijkersluis, Kort Haarlem, Oosterwei en de Korte Akkeren voor een 'Moes- en volkstuinenloop'.
Willen jullie hieraan meewerken neem dan contact op met het secretariaat vóór 20 december a.s.
Een leuk initiatief!

We horen graag of er mensen zijn die mee willen doen aan bovengenoemde activiteiten. Hopelijk kunnen we dan volgend jaar weer een leuk programma samenstellen met wat extra activiteiten!