NieuwsFLITS 7 - 17 september 2021

Jaarvergadering 27 oktober 2021 - Groei & Bloei Gouda

In verband met COVID-19 zijn de jaarvergaderingen van 2019 en 2020 niet doorgegaan.
Hierbij nodigen wij jullie uit voor de jaarvergadering van 2021 op woensdag 27 oktober a.s.
De vergadering begint om 19.30 uur waarna rond 20.00 uur de lezing volgt van Gerard van Buiten “Heerlijke Herfst”.
De uitnodiging voor de vergadering en de bijbehorende stukken vind je hier.
De financiële stukken zijn op te vragen bij de penningmeester.
Tijdens de vergadering nemen we afscheid van twee bestuursleden, voorzitter Marianne Dogterom en algemeen bestuurslid Happy van der Valk Bouman.
Tot op heden hebben we nog geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden.
We zijn zeker nog op zoek naar een algemeen bestuurslid om het blijvende 3-tal te versterken. Voelt u zich geroepen? Neem dan contact op met het secretariaat

LET WEL:
Per september 2021 is er een nieuwe locatie voor de lezingen, de Algemene Ledenvergadering en de Nieuwjaarsbijeenkomst.
Deze is Biljart en Bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe O.Z 11B, 2801 SB Gouda.
Het centrum ligt aan de Nieuwe Gouwe O.Z. op nummer 11B (achter het pand van Sanidrome), 2801 SB Gouda.
De routebeschrijving  vind je in de agenda bij de jaarvergadering en de lezing van 27 oktober.
Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over eigen parkeerruimte.

Smullen van haverkoeken tijdens de Tuinenreis Kop van Noord Holland

Tijdens deze excursie werden we getrakteerd op heerlijke Deense haverkoeken in de tuin Ilnacullin.

Op veler verzoek hier het recept!