Afscheid van bestuursleden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 27 oktober j.l. namen Marianne Dogterom en Happy van der Valk Bouman na 11 jaar afscheid als bestuurslid.
Zie voor dit afscheid de website.

Lezing “Bijzondere bollen, knollen en wortelstokken” door Harry Jans - 17 november 2021

Houdt u van tuinen en tuinieren? Kom dan op woensdagavond 17 november om 19.30 uur  naar Biljart en Bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe O.Z. 11B, 2801 SB Gouda.
Dit is een voor Groei & Bloei Gouda e.o. een nieuwe locatie, te vinden achter het pand van Sanidrome.
Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over eigen parkeerruimte.

Naast de overbekende bollen zoals de tulp, hyacint, krokus en narcis zijn er vele onbekende, maar mooie bollen en knollen voor de tuin. Vaak kent men deze soorten niet of nauwelijks maar de keuze is enorm. Naast het tonen van niet alledaagse soorten van o.a. Corydalis, Fritillaria, Colchicum, Muscari, Allium, Narcissus, Lilium, Arisaema, Crocus, Iris, Trillium etc. zal ook de cultuur in de tuin, trog of pot aan de orde komen. U zult zien dat er nog heel wat leuk zogenaamd bijgoed is om uw tuin mee op te fleuren.
Harry Jans is vooral bekend door zijn grote kennis over rots- en alpine planten.

De lezing begint om 19.30 uur en duurt tot ca 22.00 uur.
Deze lezing is gratis te bezoeken voor leden van vereniging Groei & Bloei. Niet leden betalen een entree van € 5,00.
Meer informatie over deze activiteit  én de route naar de nieuwe locatie vindt u op de website.

Op de website is altijd een terugblik van de laatste excursies te zien.