Gouda

Welkom bij Groei & Bloei
Gouda

Uitgelicht

Album 2023

Fotoreportages van alle geslaagde excursies van dit jaar! Terugkijken en wegmijmeren! Excursieprogramma 2024 is bijna klaar!!

Meer

Terugblik 2023

En dat was al weer de laatste lezing van 2023! Jan van der Kamp vertelt over Kamer- en Kuipplanten.

Meer

NieuwsFLITS 9 - 11 november 2023

Voor de liefhebber:de laatste agenda's 2024 en hele bijzondere tulpen bloembollen!

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Gouda e.o. De agenda 2023 staat bomvol excursies, lezingen en nog veel meer groene activteiten.

Impressie van de excursie Tuin van Marieke Nolsen en Tuin Op de Haar op 22 april 2023

Ben je graag buiten bezig, heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen? Dan voel je je bij Groei & Bloei vast thuis.

  • Het jaarprogramma 2023 vind je ook hier
  • Regelmatig een interessante lezing, lees meer over onze lezingen
  • Jaarlijks ochtend- en dagexcursies en een lange eendaagse (soms 2-daagse) tuinenreis; lees meer in het excursieprogramma. 
  • Groendecoraties, lees meer over deze activiteit
  • Een actieve Zaai- en Stekgroep binnen de afdeling. Met elkaar ervaringen en tips uitwisselen en elkaars tuinen bezoeken. Meer info over de Zaai- en Stekgroep.
  • In voor- en najaar een ruilbeurs planten en zaden;  lees meer over de ruilbeurzen 
  • Om het  jaar de Open Tuinendag
  • Het lidmaatschap van Groei&Bloei biedt nog veel meer voordelen, lees verder
  • Nieuwsgierig? De agenda 2023 bomvol activiteiten staat online!

Onze afdeling is een actieve vereniging met leden, niet alleen uit Gouda, maar ook uit de dorpen in de omgeving. Mensen met een tuinpassie en nieuwe leden, die graag groene vingers krijgen, ontmoeten hier elkaar. Maandelijks sturen we de NieuwsFLITS naar onze leden met alle actuele informatie en bij aanvang van een nieuw seizoen de Vooruitblik. Op de website een actueel verslag van alle activiteiten zoals excursies, lezingen enz. Je vindt ze in de Terugblik. Volg je ons ook al op Facebook? Wekelijkse updates vind je hier ook!
Nieuwsgierig  geworden en zin om kennis te maken met de afdeling Groei & Bloei Gouda en omstreken? Meld je aan als lid via de button rechtsboven of bezoek een van onze activiteiten. We heten je van harte welkom!

Bestuursleden en Vrijwilligers gezocht
Wij zoeken bestuursleden; de vacature van voorzitter moet nog ingevuld worden door een enthousiaste persoon die onze vereniging een warm hart toedraagt en die samen met de overige bestuursleden de vereniging draaiende kan houden. Om de taken binnen het bestuur evenredig te verdelen zou een algemeen bestuurslid een aangename aanvulling zijn in het bestuur.   Neem eens contact op met het secretariaat of kom eens langs voor een gesprekje. Het werk is leuk en geeft veel voldoening. 

De lezingen die G&B Gouda organiseert vinden plaats in: Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3, 2805 CG Gouda.
De routebeschrijving vind je in de Agenda bij de betreffende activiteit.
Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en er is voldoende parkeerruimte. De ingang naar de zaal waar de lezingen plaatsvinden is aan de achterzijde van Le Patapouf.

 

 

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden