Gouda

Welkom bij Groei & Bloei
Gouda

Uitgelicht

Vooruitblik 4e kwartaal 2023

Nieuwe activiteiten in de laatste 3 maanden van het jaar!

Meer

Terugblik 2023

Voor de allerlaatste dagexcursie van het seizoen 2023 gingen we met 15 deelnemers op bezoek bij tuinen in Soest en Hagestein.…

Meer

Najaarsruilbeurs 7 oktober 2023

Zaterdag 7 oktober a.s. van 10.00 - 11.30 uur: de najaarsruilbeurs van planten, stekken en zaden komt er weer aan! We zijn …

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Gouda e.o. De agenda 2023 staat bomvol excursies, lezingen en nog veel meer groene activteiten.

Ben je graag buiten bezig, heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen? Dan voel je je bij Groei & Bloei vast thuis.

  • Het jaarprogramma 2023 vind je ook hier
  • Regelmatig een interessante lezing, lees meer over onze lezingen
  • Jaarlijks ochtend- en dagexcursies en een lange eendaagse (soms 2-daagse) tuinenreis; lees meer in het excursieprogramma. 
  • Groendecoraties, lees meer over deze activiteit
  • Een actieve Zaai- en Stekgroep binnen de afdeling. Met elkaar ervaringen en tips uitwisselen en elkaars tuinen bezoeken. Meer info over de Zaai- en Stekgroep.
  • In voor- en najaar een ruilbeurs planten en zaden;  lees meer over de ruilbeurzen 
  • Om het  jaar de Open Tuinendag
  • Het lidmaatschap van Groei&Bloei biedt nog veel meer voordelen, lees verder
  • Nieuwsgierig? De agenda 2023 bomvol activiteiten staat online!

Onze afdeling is een actieve vereniging met leden, niet alleen uit Gouda, maar ook uit de dorpen in de omgeving. Mensen met een tuinpassie en nieuwe leden, die graag groene vingers krijgen, ontmoeten hier elkaar. Maandelijks sturen we de NieuwsFLITS naar onze leden met alle actuele informatie en bij aanvang van een nieuw seizoen de Vooruitblik. Op de website een actueel verslag van alle activiteiten zoals excursies, lezingen enz. Je vindt ze in de Terugblik. Volg je ons ook al op Facebook? Wekelijkse updates vind je hier ook!
Nieuwsgierig  geworden en zin om kennis te maken met de afdeling Groei & Bloei Gouda en omstreken? Meld je aan als lid via de button rechtsboven of bezoek een van onze activiteiten. We heten je van harte welkom!

Bestuursleden en Vrijwilligers gezocht
Wij zoeken nog een bestuurslid. Neem eens contact op met het secretariaat of kom eens langs voor een gesprekje. Het werk is leuk en geeft veel voldoening. 

Vrijwilligers gezocht
Een club als Groei & Bloei draait, zoals de meeste verenigingen, op vrijwilligers. Al de activiteiten op ons programma moeten door iemand georganiseerd worden, en vele handen maken licht werk. Maar niet alleen de organisatie, ook de uitvoering vraagt om vele handen. Wil je meehelpen op bijvoorbeeld een open tuinendag, hulp in een kraam of anderszins dan horen wij dit graag.

BELANGRIJK: Per februari 2023 is er een nieuwe locatie voor de lezingen.
Deze is Le Patapouf, Kolkmanstraat 1-3, 2805 CG Gouda.
De routebeschrijving vind je in de Agenda bij de betreffende activiteit.
Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en er is voldoende parkeerruimte.

Tuinlog

01 Oct
20 Sep

Veris-lente

2023 week 37 zonnige afsluiting zomer 2023

Meer

Agenda

07 Oct

Najaarsruilbeurs planten, stekken en zaden

Ook  voor de najaarsruilbeurs 2023 zijn we weer te…

18 Oct

Lezing: Vlinders en libellen

Door Albert Vliegenthart, Vlinderstichting

Meer