Gouda

Welkom bij Groei & Bloei
Gouda

Uitgelicht

Terugblik 2022

van 2 excursies: Vlinderhof in het Maximapark in Vleuten en de tuinen in Ermelo!

Meer

Groendecoratie 9 december 2022

Workshop Bloemschikken: onder leiding van Hanneke Popering gaan we een kerststuk maken. Je kunt je nu al opgeven!

Meer

Lezing 16 november 2022

Harry Jans verzorgt de lezing "Bijzondere bollen, knollen en wortelstekken" op woensdag 16 november a.s.

Meer

Welkom bij Groei & Bloei Gouda e.o. De agenda 2022 staat bomvol excursies, lezingen en nog veel meer groene activteiten.

Ben je graag buiten bezig, heb je plezier in tuinieren en de natuur en deel je dat graag met anderen? Dan voel je je bij Groei & Bloei vast thuis.

  • Regelmatig een interessante lezing, lees meer over onze lezingen
  • Jaarlijks ochtend- en dagexcursies en een lange eendaagse (soms 2-daagse) tuinenreis; lees meer in het excursieprogramma. 
  • Groendecoraties, lees meer over deze activiteit
  • Een actieve Zaai- en Stekgroep binnen de afdeling. Met elkaar ervaringen en tips uitwisselen en elkaars tuinen bezoeken. Meer info over de Zaai- en Stekgroep.
  • In voor- en najaar een ruilbeurs planten en zaden;  lees meer over de ruilbeurzen 
  • Om het  jaar de Open Tuinendag
  • Het lidmaatschap van Groei&Bloei biedt nog veel meer voordelen, lees verder
  • Nieuwsgierig? De agenda 2022 bomvol activiteiten staat online!

Onze afdeling is een actieve vereniging met leden, niet alleen uit Gouda, maar ook uit de dorpen in de omgeving. Mensen met een tuinpassie en nieuwe leden, die graag groene vingers krijgen, ontmoeten hier elkaar. Maandelijks sturen we de NieuwsFLITS naar onze leden met alle actuele informatie en bij aanvang van een nieuw seizoen de Vooruitblik. Op de website een actueel verslag van alle activiteiten zoals excursies, lezingen enz. Je vindt ze in de Terugblik.  Volg je ons ook al op Facebook? Wekelijkse updates vind je hier ook!
Nieuwsgierig  geworden en zin om kennis te maken met de afdeling Groei & Bloei Gouda en omstreken? Meld je aan als lid via de button rechtsboven of bezoek een van onze activiteiten. We heten je van harte welkom!

Bestuursleden en Vrijwilligers gezocht
Na het vertrek van 2 bestuursleden blijven we nog met 3 mensen over. Het zou fijn zijn als daar nog 1 of 2 personen bijkomen. Van de huidige bestuursleden zijn er 2 al 10 jaar actief en ook deze 2 zullen een keer willen stoppen. Voortzetting van de afdeling staat op het spel als er geen opvolging is. Dit is niet in het belang van de leden, daarom zijn we op zoek naar een actieve vrijwilliger die in het bestuur kan meedenken en helpen. Neem eens contact op met het secretariaat of kom eens langs voor een gesprekje. Het werk is leuk en geeft veel voldoening. 
 Vrijwilligers gezocht
 Een club als Groei & Bloei draait, zoals de meeste verenigingen, op vrijwilligers. Al de activiteiten op ons programma moeten door iemand georganiseerd worden, en vele handen maken licht werk. Maar niet alleen de organisatie, ook de uitvoering vraagt om vele handen. Wil je meehelpen op bijvoorbeeld een open tuinen dag, hulp in een kraam of anderszins dan horen wij dit graag.

BELANGRIJK: Per september 2021 is er een nieuwe locatie voor de lezingen, de Algemene Ledenvergadering en de Nieuwjaarsbijeenkomst. 
Deze is Biljart en Bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe O.Z 11B, 2801 SB Gouda
Je vindt ons centrum aan de Nieuwe Gouwe O.Z. op nummer 11B (achter het pand van Sanidrome), 2801 SB Gouda.
De routebeschrijving vind je in de Agenda bij de betreffende activiteit.
Het centrum is toegankelijk voor mindervaliden en beschikt over eigen parkeerruimte
 

Tuinlog

14 Nov

Anneke Duyvesteijn

Een tuin op de toekomst voorbereid(2) - Blik op de…

06 Nov

Veris-lente

2022 week 41-44 Na lang nazomeren plots HERFST

Meer

Agenda

09 Dec

Groendecoratie: workshop Kerststuk maken

Deze keer gaan we met Hanneke Popering een…

Meer