Inschrijvings en betalingsvoorwaarden

Wij vinden het leuk om activiteiten voor onze leden te organiseren. Dat doen we met duidelijke spelregels, zodat onze leden weten waar ze aan toe zijn en waarop ze kunnen rekenen, de vereniging geen onnodige kosten maakt en de algehele organisatie soepel verloopt.
Lees hieronder meer over onze INSCHRIJVINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN - GROEI & BLOEI AFDELING GOUDA EN OMSTREKEN.

Algemeen

Een lid (abonnee) van Groei&Bloei kan aan activiteiten deelnemen voor de ledenprijs.
Bij excursies mag een lid zich door één huisgenoot laten vergezellen tegen betaling van de ledenprijs. Verder zijn introducés tegen introducéprijs welkom.

Excursies, cursussen en workshops gaan alleen door bij voldoende deelname. Mocht een bepaalde activiteit niet door kunnen gaan, dan stort de penningmeester het reeds betaalde bedrag terug.
Bij excursies met eigen vervoer ontvangen de bestuurders een vooraf vastgesteld bedrag  van de organisatie, zie de info.

Kun je zelf toch niet deelnemen aan een activiteit, waarvoor je je hebt aangemeld, dan kan je je door iemand anders laten vervangen. Het prijsverschil tussen wel of geen lid moet dan wel worden verrekend.

Lezingen zijn voor leden (en één huisgenoot) gratis te bezoeken op vertoon van het lidmaatschapspasje. Niet-leden betalen aan de deur entree.

In geval van twijfel beslist het bestuur.

Meer informatie over het aanmelden voor excursies of andere andere activiteiten vind je hieronder.

Voor alle activiteiten, m.u.v. de lezingen, geldt:

• aanmelden via formulier op de website. Hiervoor ga je naar de agenda > meer info > de link Ja ik kom, aanmelden.
  • betalen dient direct plaats te vinden.

Je kan alleen rechten ontlenen aan je aanmelding, als de betaling bij de penningmeester binnen is met vermelding van je naam, lidnummer en de activiteit waarvoor je betaalt.

Afzeggen van deelname

Het afzeggen van een activiteit doe je in principe schriftelijk bij de excursiecommissie.

Op kort termijn dan graag telefonisch. Bij Trudy de Jonge 06-51949164 of Marieke de Klerk 06-21276459.

Over de financiële kant van afzeggingen zie hieronder voor de excursies, bloemschikken of andere activiteiten.

Excursies

De financiële kant van de afzegging bij excursies:

Voor ééndaagse excursie die vooraf betaald moeten worden, gelden de volgende restitutieregels bij afzegging:

• tot 4 weken voor vertrek vindt totale restitutie plaats;
  • tussen 4 weken en uiterlijk 1 week voor vertrek geldt een teruggave van 40%;
  • daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Voor meerdaagse excursies die vooraf betaald moeten worden, gelden de volgende restitutieregels bij afzegging:

• tot 8 weken voor vertrek vindt totale restitutie plaats;
  • tussen 8 weken en uiterlijk 5 weken voor vertrek geldt een teruggave van 40%;
  • daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Cursussen / workshops

De financiële kant van de afzegging bij overige workshops en cursussen

• Tot 3 weken voor aanvang van de cursus vindt bij afzegging totale restitutie plaats. Tenzij anders vermeld.
  • Tussen 3 weken en uiterlijk 1 week voor de aanvang van de cursus geldt een teruggave van 50%.
  • Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Je richt de betaling voor een afdelingsactiviteit aan:

• KMTP - Groei&Bloei-Gouda te Gouda,
  • rekeningnummer NL11 INGB 0000 1034 18,
  • onder vermelding van je naam, lidnummer en de activiteit.