Bestuur en medewerkers

• Excursies:  Marieke de Klerk en Trudy de Jonge
  • Webmaster: Nel Steenbergen

27 oktober 2021: Afscheid Marianne Dogterom en Happy van der Valk Bouman

Beide dames zijn al sinds 11 jaar actief als bestuurslid. Marianne als voorzitter en Happy als algemeen bestuurslid, verantwoordelijk voor de lezingen. Beiden zijn tweemaal gekozen voor een periode van 4 jaar. Door de viering van het 80-jarig bestaan van de afdeling en Covid is dit voor beide dames wat langer geworden. Het is nu echter tijd om afscheid te nemen.

Marianne.
Als voorzitter heeft Marianne uitstekend werk verricht. Zij was er altijd om mee te denken en zaken in het juiste spoor te leiden. Zo is het beleidsplan aangepast, hebben we 2 jubilea mogen meemaken. Het 75-jarig bestaan met een fair in Zevenhuizen en het 80-jarig bestaan met een uitstapje naar de 1e Gardenista.
De bestuursvergaderingen onder leiding van Marianne verliepen altijd soepel en snel.

Happy
Happy heeft jarenlang samen met Joke Kraal en Nely Noorlander de lezingen verzorgd.  Happy was altijd bereid tot een helpende hand zoals bij de nieuwjaarsbijeenkomsten met de inkoop en bij de vrijwilligersdag. Ook hielp Happy mee met de organisatie van de Open Tuinendag.

Met beide dames was het in het bestuur altijd goed samenwerken en ook met de contacten naar de leden en daarbuiten verliep dit goed. Zowel Marianne als Happy hebben menig landelijke en rayonbijeenkomst bezocht. We zullen beide dames erg missen in het bestuur en hopen ook zonder hen in het bestuur de afdeling draaiende te houden. Het was altijd bijzonder gezellig en goed samenwerken. Dank daarvoor. Als blijk van waardering ontvangen Marianne en Happy een dinerbon, een kleinigheidje en een plantenbak.

Ook voor Nely die voor ons altijd de persberichten voor de lezingen heeft verzorgd is er als afscheid een plantenbak.
De taak van de lezingen wordt overgenomen door Patricia Niewold in samenwerking met het bestuur.

We hebben ter vervanging van beide dames nog geen nieuwe bestuursleden gevonden.